Evden eve nakliyat zamları ülkemizde her sektörde olduğu gibi çeşitli malzemelerin alış fiyatının zamlanması nedeniyle yıl içerisinde bir miktar artış göstermiştir. Ülkemizin pandemi ve çeşitli nedenlerde yaşadığı ekonomik kriz döneminde hem hizmet vereni hem de alanı zorlayabilecek şekilde fiyatlarda yükselme olmuştur.

evden eve nakliyat ucretleri
Evden Eve Nakliyat Ücretleri

2022 Yılında Ev Taşımacılığına %20 ZAM

2022 yılı diğer yıllara göre hiç iç açıcı başlanılmadı. 2021 aralık ayında ortaya çıkan kur sorunları ile birlikte

tüm üretim ve hizmet sektörlerine büyük zamlar yapıldı. Doğal olarak her sektörün etkilendiği gibi evden eve nakliyat sektörü de etkilenmiştir. Bu konuda ne yazık ki müşterilerimize bize yansıyan işçi, malzeme ve yakıt masrafları müşterimize de yansımıştır.

Nakliyat Sektöründe Fiyat Artışlarının Birçok Sebebi Vardır

Fiyatların artmasının sebebi hizmet sektöründe olan firmaların maliyetlerinin en az 3 kat oranında artış göstermesidir. Fiyatlara yansıyan zamlar maliyetlerin artmasından kaynaklı olup yalnızca taşımacılık sektörü diğer farklı birçok sektör de bu zamlardan etkilenmiştir.

Evden eve nakliyat her insanın hayatının bir döneminde ihtiyaç duyacağı hizmetlerden biridir. Eşyalarınız az da olsa çok da olsa profesyonel bir nakliye şirketiyle çalışmak sizin için her zaman daha avantajlıdır. Bir nakliye firmasıyla çalıştığınızda yalnızca nakliye değil paketleme, de montaj ve montaj, depolama gibi birçok farklı hizmetten yararlanırsınız.

evden eve tasima fiyatlari
Evden Eve Taşıma Fiyatları

Evden Eve Nakliyat Maliyetlerin Büyük Artış

Nakliyat şirketleri için maliyetin artması demek birçok farklı hizmetin kaliteli bir şekilde sunulması için daha çok bütçe ayrılması demektir. Verilen hizmetin kalitesinden asla ödün verilmez. Ev taşıma fiyatları birçok farklı etkene göre değişiklik gösterir.

Şehir içi mi yoksa şehirlerarası mı taşıma yapılacak, eşyaların alınacağı ve taşınacağı evler apartmanın kaçıncı katında ve apartmanda asansör var mı, ne kadar yakıt harcanacak ve kaç personel çalışacak gibi konular fiyatın belirlenmesini sağlar.

Eğer eşyaların alınacağı ve taşınacağı apartman giriş katındaysa kat masrafı fiyata yansımaz ama yukarı katlardaysa fiyata fark yansır. Şehirlerarası taşımacılık yapılacaksa fiyatı en çok etkileyen etmen yakıt oranı olur.

Hizmet alırken paketleme ya da depolama gibi hizmetlerden yararlanacaksanız fiyata bunlar da katılır. Paketleme hizmeti almanız avantajlıdır çünkü doğru paketleme yapıldığında eşyalar aracın içinde güvende olur. Eşyaların hacmini arttıran paketleme yapmak sakıncalı olur.

Eşya Ambalajlama Malzemelerinde Büyük Zamlar

Ev taşımacılığında dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri profesyonel paketlemedir. Evden eve nakliyat ücretleri taşınacak olan eşyaların hacmine göre de belirlenir.

Eğer yanlış paketleme yaparsanız fiyat daha çok artabilir. Son yıllarda eşya ambalajlama malzemelerine gelen yüksek zamlar nedeniyle bu konuya daha da dikkat edilmesi gerekir.

Eşyaların cinsine göre profesyonel ambalajlama hem eşyalarınızı güvende tutar hem de fazladan masraf olmasını önler. Yolculuk boyunca eşyalar zarar görmeden taşınmış olur.

Benzin Fiyatlarındaki Durdurulamaz Yükselişler

Son bir yılda benzin fiyatlarına her gün yüksek oranda zam gelmesi hizmet sektöründeki firmalar için maliyetleri oldukça arttırmıştır. 2022 yılı ev taşıma fiyatları maliyetlere gelen bu zamlar nedeniyle etkilenmiştir.

Profesyonel bir nakliye şirketi ne olursa olsun verdiği hizmetin kalitesinden ödün vermeyeceği için ülkede yaşanan ekonomik sıkıntı fiyatlara da etkili olabilmektedir. Müşterilere her zaman kaliteli ve sorunsuz hizmet ana hedeftir.

Site Haritası