2023 Yılı Şehir içi ev taşıma fiyatları ile ilgili güncel fiyatlar ortaya çıkmıştır. 2023 yılında şehir içi evden eve nakliyat fiyatları değişti. Ülkemizde ev taşımacılığı hizmetleri ekonomik dalgalanmalardan dolayı artış göstermiştir.

2023 Yılı Şehir İçi Ev Taşıma Fiyatları
2023 Yılı Şehir İçi Ev Taşıma Fiyatları

Profesyonel evden eve nakliyat firmalarından yapılan araştırmada karşımıza birçok sonuç ortaya çıkarmaktadır. Bu sonuçlar son yıllarda görülmemiş dalgalanmaya neden olmuştur.

2023 Yılı Ev Taşıma Ücretlerinde %20 Artış Yapılmıştır

Türkiye’nin tüm evden eve nakliyat firmalarının bağlı olduğu END derneği tarafından yapılan açıklama sonucunda 2022 yılındaki ev taşıma ücretlerine %20 artış yapılarak, 2023 yılında artışı belirlemiş bulunmaktadır.

Çolakoğulları Nakliyat

Guncel Evden Eve Nakliyat Fiyatlari

2023 Yılı  Güncel Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Sizlere ev taşımacılığı ile ilgili güncel fiyatları bir tablo eşliğinde paylaşacağız. Yapılan araştırmalar sonucunda 2022 yılına ait verilerle kıyaslandığında 2023 yılı evden eve nakliyat fiyatları %20 artış göstermiştir. Bu artışın birçok sebebini yaptığımız araştırmalar eşliğinde netleşmiştir.

2023 Yılı Ev Taşıma Ücretlerinin Artış Sebepleri

  • Asgari ücret artışı
  • Paketleme malzemelerinin zamlanması
  • Yakıt fiyatlarının artışı
  • Köprü, yol, vapur gibi güzergahlarının fiyatlardaki artışı
  • Sigorta maliyeti

Yukarıdaki durumlar nakliyat fiyatlarına etki ederek artmasına sebep olmuştur. 2023 yılındaki nakliyat fiyatlarında %20 artış göstermiştir. 2023 Yılı Şehir içi ev taşıma fiyatları ile ilgili tüm süreçleri instagram sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

2022 ve 2023 Yılı Evden Eve Nakliyat Fiyat Karşılaştırılması

2022 yılı ev taşıma fiyatları ile 2023 yılı ev taşıma fiyatları arasında %20’lik bir fark söz konusudur. Bu farkın sebepleri yukarıda tarafınıza ayrıntılı olarak sizlere sunduk. Tabloda yapılan nakliye fiyatlarındaki artışların ilerleyen aylarda değişme potansiyeli ne yazık ki yüksek. Erken rezervasyon erken taşınma size fiyat konusunda avantaj sağlayacaktır.

İstanbul evden eve nakliyat şirketleri arasında yapılan görüşmelerde ev taşıma hizmetlerinde fiyat artışlarında belli bir kota getirilmiştir. Tüketicilerinde mağdur olmaması için bu çalışmayı etkili bir şekilde sürdürmekteyiz. Çolakoğulları ailesi olarak şehir içi evden eve nakliyat hizmetlerinde her türlü problemi başarılı bir şekilde çözmek için mücadele etmekteyiz.

Eşya Miktarı2022 Yılı Ev Taşıma2023 Yılı Ev Taşıma
1+1 Oda2500 TL4000 TL
2+1 Oda3500 TL5000 TL
3+1 Oda4500 TL6500 TL
2022 – 2023 Yılı Şehir İçi Ev Taşıma Fiyatları

Şehir İçi Ofis Taşıma Fiyatları
Şehir İçi Ofis Taşıma Fiyatları

Şehir İçi Ofis Taşıma Fiyatları

Şehir içi ev taşıma fiyatları dışında şehir içi ofis taşıma fiyatlarında da artış söz konusu olmuştur. Özellike kurumsal firmaların nakliye süreçleri hem yoğun hem de zorlu bir süreçten geçmektedir. Son yapılan değerlendirme sonucunda ofis taşıma fiyatlarına %30 zam yapılmıştır.

Tüm kurumsal müşterilerimize e mail ortamı üzerinden bilgi verilmiştir. Ofis taşımacılığı ücretleri ile ilgili araştırma yapmak ve ayrıntılı bilgi almak için hemen firmamız ile bağlantı kurabilirsiniz.

Firmamızın tüm nakliye süreçlerini web sayfamızdan takip ettiğiniz gibi instagram sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Site Haritası