Artık yaz aylarına girmiş bulunmaktayız. 2019 yaz ayı evden eve nakliyat fiyatları tam olarak netleşmiş duruma geldi. 1956 yıllık kurumsal evden eve nakliyat şirketlerinden biri olan Çolakoğulları nakliyat firmasının da yapmış olduğu analizler sonucunda İstanbul içi ve Türkiye geneli şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetlerinde taşıma ücretleri belli bir ortalama ile belirlenmiş bulunmaktadır.

Ülkemizde Evden Eve Nakliyat Ücretleri Ne Kadar?

ülkemizde artık ev taşıma hizmetlerini gün geçtikçe profesyonelleşerek kolaylaşmaktadır. İnsanlar bir yerden başka bir yere günü birlik bile taşınabilmektedir. İstanbul içinde bir evden eve nakliyat hizmetinin ücreti 2000 TL gibi rakamlardan başlayarak işin durumu, yoğunluğu ve mesafesine göre değişmektedir. Ayrıca şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetleri de km bazlı olarak belli aralıklarla değişmektedir. Merkez olarak İstanbul’u baz aldığımızda en yakın mesafe 3000 TL’den başlayarak 12000 TL’ye kadar çıkmaktadır. Bu konuda birçok müşteri de firmamız ve nakliyat sektörü ile aynı fikirdedir. Çünkü gerçekten taşımacılık sektörü çok zahmetli bir iştir. Bu konuda gerçekten profesyonel çalışan, müşterilerine her zaman kaliteli hizmet veren firmaları korumak gerekmektedir. Aynı şekilde müşterilerinin de zarar görmeden taşınmalarına yardımcı olmak gerekmektedir.

nakliyat hizmetleri
Evden Eve Nakliyat Fiyatları

2019 yaz ayı evden eve nakliyat fiyatları ile ilgili olarak özellikle İstanbul bölgesini ele alabiliriz. İstanbul bölgesinde hizmetler yaz aylarında çok yoğun bir hareketlilik yaşamaktadır. İstanbul gibi merkez bir noktada oluşan bu yoğunluk sadece şehir içi değil, ofis taşıma, şehirlerarası nakliyat, depolama gibi hizmetlerinin yoğunluğa etkisi de görülmektedir. 2019 ayına özel evden eve nakliyat hizmetleri ile ilgili olarak kafanızda takılan sorular için Çolakoğulları nakliyat firması ile iletişime geçebilirsiniz. Her zaman sizlere en iyi şekilde destek sağlamaktadır.

Evden ev taşımacılık hizmetlerine damga vuran firmamız, ev taşımacılığı ücretlerini belirlerken birçok alteratifi göz önüne alarak müşterilerine taşımacılık ücretinde en alt seviyeyi yakalamak adına önerilerde bulunmaktadır. Her zaman müşteri memnuniyeti ve sürekliliğini sağlamaya çalışan firmamız bu konuda özel çalışmalar yürütmektedir.  Bu konuda https://www.instagram.com/colakogullarinakliyat/ instagram sayfasında da bu durumları değerlendirmektedir. Ayrıca evden eve nakliyat sayfasında da hizmetleri ile ilgili sizlere ayrıntılı bir şekilde bilgi vermektedir.

Site Haritası