2021 Evden Eve Nakliyat Trendleri Açıklandı Mı? Ülkemizde son yıllarda birçok şeyler değişikliğe gitti. Pandemi ve bazı ekonomik sorunlarla birlikte insanlar göç etmek zorunda kaldılar. Özellikle 2020 yılında başlayan pandemi süreci ve beraberinde gelen ekonomik sorunlarla insanlar İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük illerden göç etmek yada diğer bir adı ile taşınmak zorunda kaldılar. Kimisi Planlı oldu. Kimisi de plansız oldu.

2021 Yılı Trend İlleri Hangileridir?

Yapılan araştırmalar sonucunda 2021 yılının trend illeri İstanbul, İzmir olmuştur. Üçüncü sırada Ankara ili gelmektedir. Özellikle büyük şehirlerin başını çeken, ekonomik koşulları zor olan ve yoğun bir nufüstan dolayı en çok göç veren il olmuştur. 2020 Yılında ortaya çıkan pandeminin en büyük yan etkisi ne yazık ki insan yoğunluğunun olduğu yerlerdir. Bu yüzden bu hastalığın en büyük korunağı; maske, sosyal mesafe ve temiz havadır. İstanbul ili ne yazık ki bu üç durumda da negatiftir. Bu yüzden yapılan anket araştırmalarında en çok göç alan bölge Ege ve Akdeniz bölgesidir.

2021 Evden Eve Nakliyat Trendleri
2021 Yılı Ev Taşıma Şirketi

Ev Taşımacılığında Ege ve Akdeniz Bölgelerinin Özelliği Nedir?

Ege ve akdeniz bölgeleri büyük göç almaktadır. Özellikle hastalıkla beraber insanlar temiz hava ve az insanın olduğu yerlere doğru kaymaya başlamıştır. Bu bölgelerden biri de Ege bölgesidir. Aynı zamanda Akdeniz bölgesidir. Çolakoğulları nakliyat olarak; son 1 yıl içinde bu bölgelere taşımacılık hizmetlerimizin %60’ını gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Temiz hava, az nufüs ve ekonomik koşullar ev taşımacılığı hizmetlerini büyük bir şekilde etkilemiştir. Ve hala da etkilemektedir. 2022 Yılı ne yazık ki daha yeni başlarken büyük zamlarla insanları İstanbul, Ankara gibi büyük illerden çıkarmaktadır. Bu da beraberinde evden eve nakliyat hizmetlerini getirmektedir.

2021 Yılında En Çok Tercih Edilen Ev Taşıma Şirketi Kimdir?

2021 evden eve nakliyat trendleri açıklandı. Peki 2021 yılında en çok tercih edilen ev taşıma şirketi kimdir? İşte bu sorunun cevabı da ortaya çıktı. Yapılan araştırmalar sonucunda insanlar taşınmasa bile taşınacakları firmanın Çolakoğulları nakliyat firması olduğunu söylemiştir. Sektörüne büyük etki yaratan ve her zaman müşterilerinin memnuniyetini sağlayan Çolakoğulları nakliyat, size her zaman destek vermektedir.

Firmamızın instagram sayfasından yada Paketleme videolarından da hizmetlerimizi nasıl gerçekleştirdiğini görebilirsiniz.

Site Haritası